Niš dobio još jednu poslovnicu

Posetite nas i iskoristite specijalnu promo ponudu

  Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je Niš dobio još jednu novu, moderno opremljenu mts poslovnicu. Poslovnica se nalazi u „Roda Centru“, na adresi Vizantijski bulevar 1a.

Građani Niša i okoline koji su prisustvovali otvaranju nove poslovnice mogli su i da se druže sa Lukom Mitrovićem, Borišom Simanićem, Adinom Vrapcem i Andrejom Magdevskim, poznatim košarkašima KK Crvena Zvezda Telekom i KK Partizan NIS. Zbog održavanja Kupa Radivoja Koraća, naši poznati košarkaši su boravili u Nišu i ovo je bila sjajna prilika da organizujemo zajedničko druženje u kojem smo svi uživali. Mladi košarkaši su građanima delili majice sa autogramima i bili su veoma raspoloženi da se sa njima fotografišu.

Povodom otvaranja, pripremili smo za vas specijalnu promotivnu ponudu koje možete da iskoristite do 26. februara. Ukoliko do ovog datuma dođete u našu novu poslovnicu i potpišete ugovor na 24, odnosno 36 meseci za Miks XL, Miks XL Plus, Miks XXL, Super ili Super Plus, dobićete pripejd paket za svega 1 dinar. Ovaj paket sadrži mobilni telefon, model Alcatel 1042d i SIM karticu.

Pored ove povoljnosti, očekuje vas i dodatna povoljnost - mobilne telefone HTC Desire 526 DS, Sony XPERIA M4 Aqua i Samsung Galaxy J5 možete da kupite po specijalnim promotivnim cenama do 26. februara.

Radno vreme poslovnice je usklađeno sa radnim vremenom „Roda Centra“.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.