Osvežena ponuda Box paketa

Širok izbor postpejd tarifa, internet brzina i promotivnih pogodnosti!

Interesovanje korisnika za Box paket, odnosno mogućnost da koriste fiksni, mobilni, internet i TV po znatno povoljnijoj ceni je sve veće. To je i razlog što vam sa zadovoljstvom predstavljamo novu ponudu Box paketa, osveženu brojnim pogodnostima i novim paketima.

Nova Box ponuda uključuje veliki broj kombinacija, tako da ćete veoma lako odabrati Box paket koji najviše odgovara vašem domaćinstvu. Potpunu novinu predstavlja dodatni Box 3 paket, koji uključuje fiksni, mobilni i mts TV. Na raspolaganju vam je širok izbor paketa - sedam Box paketa sa različitim kombinacijama internet brzina i mobilnih tarifa. Novinu predstavlja i ponuda četiri postpejd tarife: Miks M, Miks XL, Miks XXL i Super Plus i tri internet brzine: 10Mb/s, 20Mb/s i 50 Mb/s. Ukoliko do 28.februara godine potpišete ugovor za Box paket koji sadrži neku od navedenih postpejd tarifa, dobijaćete duplo više MB , u okviru naknade za postpejd tarifu, tokom cele ugovorne obaveze za Box paket.

Osim pogodnosti nove Box ponude, možete da iskoristite i povoljnost nove Box promocije. Ukoliko se do 28. februara 2017. godine uključite u promociju, vaš Box paket biće još povoljniji. U zavisnosti od Box paketa koji odaberete, očekuje vas:

  • 3 meseca po 1dinar – mesečna naknada za Box 4
  • 2 meseca po 1 dinar - mesečna naknada za Box 2/ Box 3


    Pored ovih pogodnosti, imate i mogućnost da, u zavisnosti od izabranog Box paketa, kupite mobilni telefon (važi za Box koji sadrži mobilnu tarifu) ili tablet (važi za Box koji sadži internet) po promotivnoj ceni, uz mogućnost kupovine na 24 rate. Možete da odaberete jednu od navedenih pogodnosti: povoljnost Box promocije (mogućnost mesečne naknade po 1 dinar) ili povoljnost navedene kupovine uređaja (mobilni telefon ili tablet).

    Postojeća Box mobilna postpejd tarifa i Super Box paket se ukidaju i više nisu u ponudi za nove Box korisnike. U pogledu fiksne linije, u naknadu za Box paket uključena je naknada za fiksnu liniju i 150 minuta za besplatne razgovore ka svim fiksnim mrežama u Republici Srbiji. 150 minuta za besplatne razgovore ka svim fiksnim mrežama u Republici Srbiji dobijate i za svaku dodatnu fiksnu liniju koju uključite u Box paket.

    Iskoristite brojne povoljnosti ove sjajne Box ponude!

    Telekom Srbija zadržava pravo izmene uslova ove ponude. 
Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.