Povedi svoju ekipu u Exit avanturu

Odgovori na pripejd video izazov #mtsExitEkipa i osvoji karte za celu ekipu i još mnogo toga

Magična Exit avantura 2016 uskoro počinje, a mi vam već sada pružamo sjajnu priliku da se sa svojom ekipom zabavite, pokažete timski duh, budete kreativni i nesvakidašnji. Uključite se u mts pripejd video izazov, pokažite da ste najbolji tim i osvojite sjajne nagrade: karte za celu ekipu i to za sve dane festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi, kul gedžete, ili specijalnu nagradu - mts Exit Hospitality Pack!

Zadatak je jednostavan – okupite tim (od 3-5 članova) i zajedno smislite do sada neviđeni način da prikažete mts pripejd broj *100#. Sve to snimite i video postavite na svoj Instagram profil uz obavezni haštag #mtsExitEkipa.

Naš žiri pažljivo će pregledati sve vaše odgovore na mts pripejd izazov i nagradiće najinventivnije video snimke. Ocenjuje se timski duh, inovativnost i uloženi trud svih članova ekipe.

Proučite pravila konkursa, pustite mašti na volju i od 13. juna do 4. jula šaljite nam odgovore na mts pripejd video izazov.

Pobedničku ekipu očekuje VIP tretman - besplatan put i besplatan boravak na festivalu, VIP tretman u kampu, jedinstveni pristup stejdževima i još mnogo toga!

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.