Optička mreža Srbije - realizacija velikog projekta

Imajući u vidu značaj razvoja optičke infrastrukture, naša kompanija je počela realizaciju strateškog projekta izgradnje fiksne pristupne optičke mreže.


Dovođenjem optičkog kabla, Telekom Srbija će ponuditi korisnicima najbolje rešenje za tehničke izazove sadašnjice ali i za brojne buduće izazove. Kada govorimo o modernizaciji mrežne infrastrukture, ovo je ujedno i najveća investicija Telekoma Srbija koja će za rezultat imati, između ostalog, i najsavremeniji i najbrži način povezivanja na internet.

Nova mts pristupna optička mreža garantuje pouzdan, super brzi optički internet. U današnje vreme prosečna porodica ima potrebu da poveže deset i više prenosivih uređaja na internet i često ih koristi za zahtevne sadržaje sa stanovišta protoka, kao što su video i gaming. Uz mts optički internet i brzinu do 1Gbps korisnicima će biti omogućen brz i pouzdan internet na više uređaja istovremeno: na laptopu, telefonu, tabletu, game konzoli, home security sistemu i drugim naprednim uređajima.

Kablovi od optičkih vlakana podržavaju izuzetno velike brzine prenosa podataka na velikim udaljenostima. Velike download i upload brzine će korisniku omogućiti i znatnu uštedu u vremenu, npr. za „skidanje“ 25 pesama biće potreban 1 sekund, 4 sekunde za epizodu omiljene serije, a samo 34 sekunde za HD film.

Postanite deo nove mts optičke pristupne mreže!

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.