mts TV promo – Besplatno aktivirajte 72 sata unazad

Premotajte i pogledajte omiljene TV sadržaje koje ste propustili

Da li ste znali da možete da uživate u novogodišnjim praznicima i da pri tom ne propustite omiljene TV sadržaje? Uključite se u promociju i besplatno aktivirajte mts TV uslugu 72 sata unazad.

Filmove, emisije ili epizode serija koje redovno pratite sada možete da gledate u vreme kada to vama i vašoj porodici najviše odgovara. Potrebno je samo da aktivirate uslugu 72 sata unazad. TV sadržaj koji ste propustili da pogledate u redovnom terminu prethodna tri dana, sada, ne samo što možete da gledate kada želite, već možete i da pauzirate gledanje, premotavate unapred ili unazad.

Da biste lakše pronašli kanale na kojima je omogućeno korišćenje 72 sata unazad, ovi kanali su u TV vodiču obeleženi prepoznatljivm simbolom. Ukoliko želite da vidite koji su to kanali, pritisnete dugme sa istim simbolim na vašem daljinskom upravljaču i na ekranu će vam se pojaviti kompletna lista.

Na raspolaganju vam je nekoliko načina za aktivaciju usluge 72 sata unazad:

  • Odaberite Moj nalog/Paketi i usluge u meniju TV vodiča
  • Pozovite 0800 100 100 ili
  • Dođite u našu poslovnicu

U novogodišnju promociju mogu se uključiti svi mts TV korisnici koji nemaju aktiviranu uslugu 72 sata. Ukoliko koristite mts TV opremu koja ne podržava ovu uslugu, dođite u najbližu poslovnicu i mi ćemo vam besplatno zameniti opremu.

Aktivirajte 72 sata unazad i koristite ovu uslugu besplatno do 29. februara 2016. godine. Nakon isteka promotivnog perioda, mesečna naknada za tehničku realizaciju usluge 72 sata unazad naplaćuje se 100,00 dinara.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.