Kupite Car:Go vožnju putem mobilnog telefona

Komforno i lako - dopunite Car:Go kredit sa vašeg pripejd ili postpejd računa

Car:Go aplikacija na vašem mobilnom telefonu vam omogućava da veoma lako i jednostavno, po znatno nižoj ceni, naručite Car:Go vožnju.

U saradnji sa kompanijom Cargo Technologies, omogućili smo vam da Car:Go vožnju platite na veoma komforan i pouzdan način, od kuće ili sa bilo kojeg drugog mesta.

Dovoljno je da ste mts korisnik i imate mogućnost da u svakom trenutku dopunite Car:Go kredit zaduživanjem vašeg postpejd računa, odnosno sa vašeg pripejd računa.

Da biste pokrenuli Car:Go aplikaciju dovoljno je da imate Android mobilni telefon. Na početnom ekranu aplikacije će vas dočekati mapa grada sa vozilima dostupnim u tom trenutku. Odaberite tip vožnje, a zatim pristupite vašem profilu i dopunite vaš Car:Go kredit (ovde u svakom trenutku možete da vidite i stanje na vašem računu).

Odaberite opciju ADD CREDIT i kliknite na mts kao način plaćanja, a zatim odaberite iznos kojim želite da dopunite Car:Go kredit - 500,00 dinara, 1.000,00 dinara ili 2.000,00 dinara. Nakon izvršene dopune, na ekranu će se pojaviti obaveštenje o uspešnosti izvršene dopune. Obaveštenje ćete dobiti i putem e-mail poruke.

Usluga Car:Go vožnja je dostupna u Beogradu, a uskoro i u ostalim gradovima Srbije

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.