mts i BusPlus benefit program

Bonus za dopunu kredita putem fiksnog tefefona

Ukoliko ste mts pripejd korisnik i registrovali ste svoj pripejd broj u okviru programa iskoristite povoljnost koju smo pripremili za vas. Dopunite kredit putem fiksnog telefona i dobićete bonus kredit u iznosu od 10% od vrednosti pripejd dopune.

Postupak dopune pripejd kredita sa fiksnog telefona veoma je jednostavan. Pozovite 0800 100 900 i pratite uputstvo govornog automata. Poziv ka broju 0800 100 900 je besplatan, a iznos kredita koji možete da dopunite je 100, 200 ili 500 dinara. Prilikom svake dopune, ukoliko ste pripejd broj čiji kredit dopunjavate na ovaj način registrovali u okviru BusPlus benefit programa, dobićete bonus kredit u vrednosti 10% od dopunjenog iznosa. Bonus kredit možete da iskoristite za razgovore, slanje poruka ili Internet, kako domaćem saobraćaju tako i u romingu. Ukoliko to želite, bonus možete da potrošite i za kupovinu tarifnih dodataka i ostalih usluga.

Stanje bonus kredita u svakom trenutku možete proveriti pozivom *108#, a dobijeni bonus možete iskoristiti u periodu od 12 meseci od dana dodele bonusa.

Pogodnosti za mts pripejd korisnike u okviru BusPlus benefit programa važe do 31. avgusta 2016. godine.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.