Povoljniji roming za sve tarife

Aktivirajte roming pakete, smanjite troškove i uživajte u letu

Ukoliko planirate da ovog leta boravite u inostranstvu, preporučujemo vam da aktivirate povoljne roming pakete i opušteno razgovarate, dopisujete se i koristite Internet.

Bilo da ste postpejd, pripejd korisnik ili korisnik tarife Kontrola troškova, uz m:tel roming pakete vaš boravak u Crnoj Gori biće daleko prijatniji. Aktivirajte dodatakm:tel Plus 10 ili m:tel Plus 30, po dolasku u Crnu Goru izaberite m:tel mrežu, a odlazni pozivi, dolazni pozivi i SMS ka mrežama u okviru Telekom Srbija grupe, ali i surfovanje po Internetu za vas će biti 0 dinara.

Povoljne Evropa postpejd roming pakete aktivirajte ukoliko putujete neku od popularnih evropskih destinacija, a naš ste postpejd korisnik. U zavisnosti od vrste i količine saobraćaja koji želite da koristite dok ste u Evropi, na raspolaganju vam je pet Evropa postpejd roming paketa koje možete koristiti čak 30 dana.

Po nižoj ceni možete da razgovarate i šaljete SMS iz rominga i ukoliko ste naš pripejd ili korisnik tarife Kontrola troškova, a boravite u Grčkoj, Italiji, Španiji, Turskoj ili nekoj drugoj atraktivnoj evropskoj destinaciji – aktivirajte Evropa Plus 5 ili Evropa Plus 15 roming pakete. Odlazni pozivi koštaće vas 80,00 din/min, dolazni pozivi 30,00 din/min, a SMS poruke možete da šaljete po ceni od 20,00 dinara.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.