Uključite se u #TelekomIzazov

Neka vaš najbolji koš bude izazov za Zvezdine košarkaše

Ukoliko volite košarku i spretni ste na terenu, pozivamo vas da se uključite se u #TelekomIzazov. Pokažite svoje košarkaške veštine i pokušajte da igračima Crvene zvezde: Nikoli Kaliniću, Bobanu Marjanović i Markusu Vilijamsu zadate košarkaški zadatak na koji oni neće moći lako da odgovore. Najbolje očekuju pokloni iznenađenja!

Da biste se uključili u Telekom izazov, potrebno je da video snimak svog najboljeg košarkaškog šuta ili poteza postavite na našu Fejsbuk stranicu, na svoj Tviter ili Instagram profil uz #TelekomIzazov. Nikola Kalinić, Boban Marjanović i Markus Vilijams izabraće po 15 najzanimljivijih košarkaških izazova na koje će 10. juna pokušati da odgovore na terenima KK Crvena zvezda, na Kalemegdanu. Pokloni iznenađenja očekuju sve „izazivače“ koji uspeju da naše košarkaške zvezde nadmudre košarkaškim izazovom na koji oni ne mogu da odgovore.

Konkurs #TelekomIzazov traje do 7. juna, a pravila konkursa i sve video snimke košarkaških izazova koje nam pošaljete putem društvenih mreža možete da pogledate na http://izazov.telekom.rs

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.