4G i za Box korisnike

Bilo da tek planirate da postanete korisnik jednog od Box paketa iz naše ponude koji sadrži i mobilnu postpejd liniju ili već koristite neki od ovih paketa, sada i vi možete da uživate u svim prednostima koje donosi 4G mts mreža.

Uz našu 4G mrežu pretraživanje Interneta i preuzimanje internet sadržaja na vašem mobilnom telefonu biće pravo zadovoljstvo, jer nova tehnologija obezbeđuje znatno veće brzine protoka, a time i kvalitetniji pregled video, HD i 4K video prikaza.

Da biste uživali u prednostima 4G mreže, potrebno je da imate uređaj koji podržava 4G i da, ukoliko već koristite mobilnu liniju u okviru Box paketa, dođete u neku od naših poslovnica i besplatno zamenite postojeću SIM karticu za novu uSIM karticu.

4G signalom su već pokriveni veći delovi Beograda, Novog Sada, Niša, Kragujevca, Aranđelovca, Šapca, Novog Pazara, Pančeva i Kopaonika. Širenje mts 4G mreže se odvija ubrzano i do kraja godine je planirano postavljanje dodatnih preko 100 baznih stanica, čime će 4G signalom biti pokriveni svi veći gradovi u Srbiji.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.