X FACTOR promo paket

Odlična zabava i ove godine očekuje sve fanove X Factor takmičenja i najpopularnijeg muzičkog šou programa na planeti. Ukoliko ste i vi jedan od njih, sada, u okviru naše ponude, možete da kupite specijalni postpejd X Factor promo paket sa Samsung telefonom.

Dobijate:

  • 15 % popusta na mesečnu naknadu za Miks XXL tarifu
  • besplatan pristup ekskluzivnim sadržajima u okviru X Factor Adria aplikacije


Možete se da se opredelite za paket sa Samsung telefonom Galaxy A3 po ceni od samo 1,00 dinar, Galaxy A5 po ceni od 12.000,00 dinara ili za paket sa prestižnim Galaxy S6 telefonom po ceni od 54.000,00 dinara. Cena mesečne naknade sa popustom, tokom svih 24 meseca ugovorne obaveze, iznosi 3.059,00 dinara.

Ekskluzivni sadržaji u okviru X Factor Adria aplikacije


Pored promotivnih cena Samsung telefona i popusta na mesečnu naknadu, obezbedili smo samo za vas i interesantne ekskluzivne sadržaje u okviru X Factor Adria aplikacije.

Posetite Google Play, besplatno preuzmite ovu aplikaciju i, na svom novom Samsung telefonu, uživo pratite dešavanja iza scene tokom snimanja audicija i za vreme emisija koje se prikazuju uživo, pratite zvanične X Factor Adria naloge na omiljenim društvenim mrežama, budite u toku sa najnovijim vestima i gledajte ekskluzivne video sadržaje i intervjue takmičara i članova žirija.

X Factor Adria aplikaciji možete da pristupate i putem WiFi mreže, a ukoliko ovoj aplikaciji pristupate putem mts mreže, prenos podataka se ne naplaćuje.

Zanimljivi sadržaji na X Factor Adria portalu za sve mts korisnike


Da biste pratili pojedine ekskluzivne sadržaje na X Factor Adria portalu dovoljno je samo da ste naš pripejd ili postpejd korisnik. Pronađite opciju mts klub, prijavite se putem svog mts broja i budite deo fantastičnog X Factor Adria šou programa. Očekuju vas zanimljivi video klipovi sa audicija i iz pripremnog kampa za takmičare, ali i mogućnost da uživo pratite zanimljiva dešavanja iza scene.

Promocija traje do 30. juna 2015 . i važi samo uz postpejd paket sa jednim od pomenutih Samsung telefona, uz ugovor na 24 meseca za Miks XXL tarifu. Ukoliko to želite, tokom ugovorne obaveze možete da pređete na Super ili Super Plus tarifu uz popust od 15 % na mesečnu naknadu za ove tarife.

mts zadržava pravo izmene uslova promocije.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.