mts brend za sve usluge

Telekom Srbija će od danas sve telekomunikacione usluge koje pruža korisnicima potpisivati jedinstvenim brendom – mts.

Korisnički brend mts, sada i sa novim vizuelnim identitetom, objedinjuje pod jednim krovom i imenom sve usluge kompanije - fiksnu i mobilnu telefoniju, internet, televiziju i druge multimedijalne usluge.

„Sveobuhvatni brend mts rezultat je nastojanja da izgradimo jaku, modernu i prepoznatljivu tržišnu marku koja će na najbolji način komunicirati sve usluge kao i vrednosti za koje se naša kompanija zalaže. Želeli smo da ova promena bude jasna i upečatljiva za naše korisnike, prihvaćena kao zajednički korak napred. Novi vizuelni identitet i poruka prevashodno odražavaju našu usmerenost ka poboljšanju korisničkog iskustva u svakom segmentu pružanja usluga”, kaže Natalija Jegdić, izvršna direktorka za privatne korisnike kompanije Telekom Srbija.

Grafičko rešenje predstavlja ideal zajednice, formirane oko jakog centra, koja se širi i umnožava, ali ujedno i usluge kompanije koje se razvijaju i tako pomažu zajednici da napreduje. 

Novi logo sačinjen je od mnoštva jedinica koje čine razigranu a ipak jedinstvenu formu, ukazujući tako na inovativan i dinamičan brend. Slogan „Tvoj svet” na najbolji način ilustruje želju da novi mts bude u potpunosti posvećen ispunjavanju korisnikovih želja i potreba, kao i ostvarivanju njegovih ideja i inspiracije.

Novi brend mts će se koristiti u svim aspektima komunikacije usluga kompanije, kao i za potrebe prodaje i direktnog kontakta sa korisnicima. Istovremeno, redizajnirani logo Telekom Srbija će se upotrebljavati u korporativnim komunikacijama, institucionalnom delovanju kompanije, kao i društveno odgovornim projektima, podršci kulturi i sportu i ostalim oblastima delovanja kompanije.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.