Povoljno! GO4YU

Za našu dijasporu u SAD pripremili smo jedinstveno i pouzdano rešenje za izuzetno povoljnu komunikaciju sa prijateljima i porodicom u Srbiji i obratno.

Vaši rođaci i prijatelji, iako daleko u Americi, sada vam mogu biti sasvim blizu jer nova GO4YU mreža omogućava opuštene, duge razgovore po ceni već od 0,01 $ po minutu, odnosno samo 0,99 dinara po minutu kada vi pozivate prijatelje i porodicu koji u Americi koriste GO4YU mrežu.

U ponudi su usluge fiksne i mobilne telefonije, kao i multimedije, a prodaja GO4YU usluga se realizuje isključivo u SAD preko portala https://www.go4yu.com/.

Upoznajte vaše najbliže u Americi sa GO4YU uslugama koje će im omogućiti najbolju vezu sa Srbijom. Sve što im je potrebno je GO4YU fiksni telefon sa minutima za pozive ka fiksnoj i mt:s mreži Telekom Srbija ili GO4YU SIM kartica sa američkim i srpskim brojem, odnosno sa minutima, porukama ili Internetom u SAD i minutima za pozive ka fiksnoj i mt:s mreži Telekoma Srbija.

Kada vaši rođaci i prijatelji postanu korisnici GO4YU mreže očekuje ih i EX-YU paket sa preko 60 TV kanala, koje mogu tri meseca besplatno da prate na svom računaru, tabletu ili telefonu!

*Iz fiksne mreže Telekoma Srbija omogućeni su pozivi ka GO4YU fiksnim telefonima i to bez naknade za uspostavu veze, dok iz mt:s mreže možete da pozivate i korisnike GO4YU fiksnog telefona i GO4YU SIM kartice. Uspostava veze za pozive iz mt:s mreže ka GO4YU fiksnoj i mobilnoj mreži iznosi 6,99 dinara za mt:s postpaid i 9,90 dinara za mt:s prepaid korisnike.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.