Nove povoljnosti Box paketa!

Box paket - ekonomičan paket koji objedinjuje usluge mobilne i fiksne telefonije, Interneta i IP televizije - sada je još povoljniji!

Umrežite dodatne mobilne linije koje koristite vi, članovi vaše porodice ili vaši prijatelji i svi razgovori i SMS poruke ka linijama u okviru Box paketa biće 0 dinara.

Osim osnovne mobilne linije koja je sastavni deo Box paketa, imate mogućnost da u Box paket umrežite i do tri dodatne mt:s mobilne linije sa bilo kojim prepaid, postpaid ili Kontrola troškova tarifnim profilom.

Razgovori i SMS između svih mobilnih linija koje povezane sa Box paketom iznosiće 0 dinara. Uspostava veze se ne naplaćuje, a dužina razgovora i broj SMS poruka su neograničeni. Pozivi sa mobilnih linija (koje ste povezali sa Box paketom) ka fiksnoj liniji koja je uključena u Box paket, i obrnuto, sa fiksne ka ovim mobilnim linijama biće 0 dinara.

Za svaku mobilnu liniju koju povežete sa Box paketom, plaćate mesečnu naknadu od samo 250,00 dinara putem Box računa. Naravno, ovu naknadu ne plaćate za osnovnu mobilnu liniju koja je sastavni deo Box paketa. Tarifni profili dodatnih mobilnih linija ostaju nepromenjeni, kao i cena pretplate za postpaid linije, odnosno načini dopune kredita za prepaid linije. Dodatne mobilne linije možete umrežiti u Box paket putem mt:s vodiča ili slanjem SMS poruke.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.