Budite prvi, rezervišite Galaxy S5

Samsung Galaxy S pete generacije uskoro stiže u mt:s! Već od četvrtka, 13. marta imate priliku da se prijavite i rezervišete ovaj prestižni model, koji će vas oduševiti već na prvi pogled.

Najbržih 300 kupaca očekuje i vredan poklon - Samsung tablet uređaj. Korisnici koji kupe Samsung Galaxy S5 uz MixNet XXL i Mega Net tarifu*, dobiće telefon po ceni od 1 dinar i na poklon specijalnu Samsungovu garaniciju Prvu pomoć (Additional Damage Health) tokom perioda od dve godine**. Prva pomoć se odnosi na dodatni servis u slučaju oštećenja telefona (najčešće oštećenja pri padu, npr. polomljen ekran i sl.).

Samsung Galaxy S5- tehnologija koja ulepšava život

Samsung Galaxy S5, najnoviji model iz prestižne Galaxy S serije prilagođen je željama modernog i dinamičnog korisnika. Ovaj atraktivni model izuzetnih performansi, otporan na vodu i prašinu, koji nudi savršen spoj napredne kamere, brzog mrežnog povezivanja i pouzdane zaštite uređaja, poseduje i merač otkucaja srca, što uz fitnes aplikaciju, pretvara ovaj pametni telefon u vašeg najboljeg partnera tokom rekreacije ili profesionalnog treninga.

Zahvaljujući kameri od čak 16 megapiksela, novi Galaxy S5 nudi mogućnost snimanja izuzetno kvalitetnih fotografija, koje možete da, jednostavno i brzo, snimite, obradite i podelite. Uz najbrži autofokus na svetu od 0,3 sekunde i naprednu HDR reprodukciju prirodnog svetla i boja s naglašenim intenzitetom, vaše fotografije i video snimci biće izuzetnog kvaliteta, bez obzira na kvalitet osvetljenja u okruženju.

Samsung Galaxy S5 biće od 11. aprila u našoj ponudi u crnoj, beloj i plavoj boji, uz ogovarajuću postpaid mt:s tarifu.

Samsung Galaxy S5 možete naručiti od 13. marta putem webshop-a, u poslovnicama Telekoma Srbija ili pozivanjem 19818.

* važi uz ugovor na 36 meseci za MixNet XXL i 24 meseca uz Mega Net tarifu.

** kupac ima prvo na Samsungovu Prvu pomoć jedanput tokom 12 meseci

Napomena: Telekom Srbija zadržava pravo provere prijavljenih korisnika. Nakon provere sledi kontaktiranje korisnika radi konkretne ponude cene telefona i paketa. Ponuda traje dok traju zalihe telefona.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.