Novi Huawei P20 u ponudi mts-a!

Na ekskluzivnom događaju u pariskom izložbenom prostoru Grand Pale, kompanija Huawei Consumer Bussines Group predstavila je dugo očekivane telefone serije P20.

Ovi uređaji imaju napredne karakteristike dizajna i inovacije, sa unapređenim Leica kamerama i moćnom veštačkom inteligencijom, tako da čak i najzahtevniji korisnici današnjice mogu da zabeleže i podele sve lepote sveta koji ih okružuje.

Unapređeni sistem kamera serije P20 omogućava veći prijem svetlosti i više detalja za što lepšu fotografiju, a tehnologija Master AI na temeljima veštačke inteligencije omogućava stvaranje profesionalnih fotografija čak i fotografima amaterima.

Vrhunske performanse su svojstvo ove serije, uz NPU jedinicu na Kirin 970 procesoru i novom korisničkom interfejsu EMUI 8.1, zasnovanim na sistemu AndroidTM 8.1, koji omogućava jednostavno i vrhunsko iskustvo prilikom korišćenja.

Tehnologija Huaveijeve serije P20 oslonjena je na najnoviji razvoj veštačke inteligencije, u saradnji sa kompanijom Google. Kombinacija tehnologije i umetnosti omogućava neprevaziđeno iskustvo korišćenja ovih pametnih telefona.

Korisnici koji putem mts internet stranice rezervišu Huawei P20, dobiće na poklon i futrolu sa preklopom za telefon!

Požurite i pridružite se svetu novih mogućnosti koje pruža vrhunska tehnologija nove serije proizvoda kompanije Huawei.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.