Poklanjamo vam 100 GB!

Registracija pripejd broja vest 1130x635.jpg

Ne propustite priliku da uživate u fantastičnom BONUSU koji smo za vas pripremili!

Registrujte svoj pripejd broj i na poklon dobijate čak 100 GB interneta. Ostanite povezani sa svima koji su vam važni, surfujte, strimujte i preuzimajte omiljene sadržaje kad god to poželite.

Kako da aktivirate BONUS dodatak?

Bonus možete da aktivirate pozivanjem *100#, putem mts aplikacije ili Moj mts portala, u roku od 30 dana od dana registracije. Nakon što registrujete pripejd broj, bonus gigabajti biće dostupni za aktivaciju narednog dana posle 12.00.

Bonus gigabajti su vam na raspolaganju 10 dana od trenutka aktivacije i važe isključivo u nacionalnom saobraćaju (ne mogu da se koriste u Zoni 0). Nakon utrošenog interneta iz bonus dodatka, saobraćaj se tarifira po važećem cenovniku.

Kako da se registrujete?

Svoj pripejd broj možete odmah registrovati putem formulara na strani za registraciju, putem Moj mts portala (postojeći mts korisnici) ili posetom najbliže mts poslovnice.

Zašto da se registrujete?

Prema novom Zakonu o elektronskim komunikacijama, svi novi i postojeći neregistrovani pripejd korisnici su u obavezi da registruju svoj pripejd broj do 10.02.2025. godine.

Ukoliko ne registrujete svoj pripejd broj do navedenog datuma, na vašem broju biće obustavljen odlazni i dolazni saobraćaj (pozivi, poruke, internet) i broj neće biti u funkciji.

Zato ne čekajte, registrujte se i iskoristite super poklon!

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.