Uz Samsung telefon vas čeka sjajan poklon!

Samsung_ vest 1130x635.jpg

Razmišljate o novom telefonu? Sada je pravo vreme da izaberete jedan od izuzetnih Samsung telefona iz A serije i uživate u vrhunskom uređaju i vrednom poklonu!

Ukoliko, tokom promo perioda, koji traje od 2. do 30. septembra, odaberete Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25 5G, Samsung Galaxy A35 128GB 5G ili Samsung Galaxy A35 256GB 5G na poklon dobijate Samsung Galaxy Fit3 pametni sat. Ako se odlučite za Samsung Galaxy A55 5G, očekuje vas poklon pametni sat - Samsung Galaxy Watch FE.

Ovi moderni telefoni ne samo da nude impresivne fotografije vrhunskog kvaliteta, već su opremljeni i jednom od najnaprednijh bezbednosnih funkcija - Samsung Knox Vault, koja pruža sveobuhvatnu zaštitu podataka od svih vrsta pretnji.

Da biste ostvarili pravo na poklon, potrebno je da se registrujte najkasnije do 31.10.2024. godine uz dokaz o kupovini putem Samsung Members aplikacije na vašem novom telefonu (važno je da podešavanja budu na srpskom jeziku).

Iskoristite ovu fantastičnu priliku i obezbedite izvanredan telefon i poklon na vreme! Promocija traje do 30.09.2024. godine ili do isteka zaliha poklona.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.