mts vas nagrađuje na Instagramu

Učestvujte u novom konkursu i osvojite prestižni Huawei sat
Huawei satovi konkurs vest 1130x635 (1).jpg

Već danas posetite našu Instagram stranicu i iskoristite priliku da osvojite vrednu nagradu – Huawei watch ultimate ili Huawei watch GT 4.

Vaš zadatak je da u periodu trajanja konkursa „Osvoji Huawei sat“, putem Huawei health aplikacije, prikažete broj koraka koji ste prešli za sedam dana. Broj koraka iz aplikacije skrinšotujete i fotografiju okačite na svoj Instagram profil. Obavezno je da na fotografiji tagujete Instagram profil @mtstvojsvet uz hashtag #osvojihuaweisat. Neophodno je da vaš instagram nalog bude otključan.

Nagradu na konkursu dobijaju tri učesnika konkursa sa najviše prikazanih koraka koje su prešli za sedam dana. Dva korisnika koji su osvojili prvo i drugo mesto dobijaju Huawei watch ultimate, dok korisnik koji je osvojio treće mesto dobija Huawei watch GT 4.

Pravo učešća na Konkursu imaju svi korisnici internet mreže sa boravištem u Republici Srbiji, odnosno sva fizička lica koja imaju prebivalište u Republici Srbiji i regitrovan lični profil na društvenoj mreži Instagram.

Uključite se u ovu kreativnu i lepu zabavu! Budite aktivni, jer naša komisija nagrađuje tri učesnika sa najviše prikazanih koraka za sedam dana, u skladu sa pravilima konkursa.

Huawei watch Ultimate ili Huawei watch GT 4 može da bude upravo Vaš!

Konkurs traje 03.7.2024. do 17.7.2024. godine.


Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.