Paket 4K - kvalitet u svakom detalju

Paket 4 vest 1130x635.jpg

Otkrijte potpuno drugačiji doživljaj gledanja omiljenih TV sadržaja. Uživajte u kristalno jasnoj, živopisnoj slici onda kada to vama odgovara, bez ograničenja uz novi TV paket u našoj ponudi - Paket 4K!

U realnom vremenu pratite najatraktivnija sportska dešavanja. Ne propustite ni jedan trenutak zadivljujućih priča sa egzotičnih destinacija, uživajte u uzbudljivim avanturama i čudesnim događajima iz prirode, iz svih delova sveta.

U okviru Paketa 4K nalaze se: Eurosport 4K, Travel XP 4K i Love Nature 4K TV kanali, kao i odabrani serijski i filmski sadržaji koji čine vrhunska dela naše kinematografije.

Paket je dostupan u okviru iris TV ponude dodatnih paketa. Paket obuhvata i serijske i filmske sadržaje u okviru Video kluba. Za aktivaciju paketa 4K neophodno je da budete na optičkoj infrastrukturi i da koristite Skyworth STB. Da biste u potpunosti uživali u slici 4K kvaliteta, potrebno je da posedujete TV prijemnik koji ima mogućnost emitovanja video sadržaja u 4K rezoluciji.

Aktivirajte paket pozivom 0800100150 ili odlaskom u najbližu mts poslovnicu i uživajte u 4K sadržaju besplatno do 30.09.2024. Nakon navedenog datuma usluga se naplaćuje prema zvaničnom cenovniku.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.