Rezervacija je počela!

Galaxy A55 A35 5G Preorder vest 1130x635.jpg

Rezervište Samsung Galaxy A55 ili Samsung Galaxy A35 u periodu pretprodaje, od 14. do 28. marta, i na poklon dobijate bežične slušalice Samsung Galaxy Buds FE!

Budite prvi koji će uživati u telefonu izuzetnog dizajna napravljenog od vrhunskih materijala, sa Super AMOLED ekranom živih boja i sistemom kamera za vrhunske noćne fotografije čak i pri slabom osvetljenju.

Uz novi Samsung Galaxy A55 ili Samsung Galaxy A35 telefon vaši podaci biće bezbedni i zaštićeni od svih vrsta sajber napada zahvaljujući Samsung Knox Vault okruženju, a moćni procesor oduševiće i najzahtevnije gejmere. Kapacitet baterije je 5.000 mAh, a dodatna pogodnost je otpornost na ogrebotine i vodu.

Da biste ostvarili mogućnost da na poklon dobijete Samsung Galaxy Buds FE slušalice, potrebno je da se nakon kupovine telefona uspešno registrujete putem Samsung Members aplikacije koja je preinstalirana na vašem uređaju, najkasnije do 30. 4. 2024. godine. Za uspešno izvršenje navedene registracije važno je da podešavanje uređaja putem kojeg se vrši registracija bude na srpskom jeziku.

Promocija traje do 28. 3. 2024. godine, odnosno do isteka zaliha.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.