Xiaomi 14 je stigao!

Rezervišite vaš Xioami 14 na vreme i na poklon dobijate Tablet Redmi Pad SE + Xiaomi Wireless punjač 50W!
Xiaomi 14 vest 1130x635.jpg

Pravi je trenutak da odaberete vaš novi telefon. Odlučite za vrhunsku Xiaomi tehnologiju i najnoviji model – Xiami 14, jer imate priliku da uz ovaj prestižni model na poklon dobijete Tablet Redmi Pad SE + Xiaomi Wireless punjač 50W !

Iskoristite specijalnu ponudu tokom perioda pretprodaje i pored vrhunskog telefona obezbedite sebi i dva dodatna uređaja na poklon:

Redmi Pad SE 4/128GB - Sjajan sivi tablet sa dijagonalom ekrana od 11“, uz izuzetan zvučni sistem sa 4 zvučnika , odličnom prednjom i zadnjom kamerom i baterijom kapaciteta 8000 mAh.

Xiaomi Wireless punjač 50W- Omogućava Qi bežično punjenje u pokretu, 100% punjenje za samo 42 minuta, uz minimalnu buku.

Novi Xiaomi 14 koji krase novi operativni sistem HyperOS i dizajn, ultra-tankih ivica uz vrhunske performanse, dolazi sa tri moćne kamere, rezolucije 50 MP, konstruisane u saradnji sa Leica. Tu je i novi tip ekrana, maksimalnog osvetljenja od neverovatnih 3.000 nita, najvišim vrhunskim osvetljenjem ekrana u industriji, što vam obezbeđuje više detalja nego ikad i jasan prikaz i na direktnom suncu!

Svi kupci koji u periodu pretprodaje, od 26. februara do 10. marta, obave kupovinu, a najkasnije do 20. marta 2024. se uspešno se registraciju na sajtu, stiču pravo vredne poklone, u skladu sa pravilima promocije.

Požurite, rezervišite vaš Xiaomi 14 i obradujte sebe vrednim poklonima, u kojima ćete maksimalno uživati!
Promocija traje dok traju zalihe a najkasnije do 10. marta 2024.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.