Magija stiže sa HONOR Magic 6 Pro!

Honor Magic 6 Pro vest 1130x635 v4.jpg

Budite prvi i rezervišite novi HONOR Magic 6 PRO - u periodu pretprodaje, od 26. februara do 13. marta, i očekuje vas neverovatan poklon - super moćni HONOR Pad X9 tablet!

Doživite magiju uz ovaj vrhunski telefon impresivnog dizajna i uživajte u brojnim neverovatnim funkcionalnostima koje on donosi.

Da najlepši trenuci budu zabeleženi na fotografijama izuzetnog kvaliteta i u stilu koji vi odaberete, zadužen je sistem trostrukih kamera sa senzorom i 100x digitalnim zumom i optičkom stabilizacijom čak i na velikim razdaljinama i u uslovima slabije osvetljenosti.
Pored impresivno velike memorije i baterije od 5600mAh sa brzim punjenjem i podrškom za HONOR SuperCharge od 80W žično i 66W bežično, ovaj telefon je opremljen novim Magic OS 8.0 interfejsom.

Da biste ostavarili pravo na poklon tablet HONOR Pad X9, potrebno je da se nakon kupovine telefona uspešno registrujete putem HONOR sajta u periodu od 14. 3.do 31. 3.2024. godine. Pravila promocije možete pogledati ovde.

Požurite, rezervišite ovaj magičan pametni telefon i obezbedite sjajan poklon na vreme. Promocija traje do 13. marta 2024. ili do isteka zaliha.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.