Odaberite atraktivnu opremu idealnu za svako putovanje

Devet stvari koje će upotpuniti vaš odmor i učini ga uzbudljivim i nezaboravnim!
dodatna oprema vest 1130x635 v2.jpg

Planirali ste putovanje, spakovali kofere i spremni ste za novu avanturu. A da li ste zaista poneli  sve što je potrebno da opušteno uživate u odmoru?

Evo nekoliko predloga za odabir atraktivne dodatne opreme iz naše bogate ponude, koja će vam sigurno ulepšati dane odmora.

Da biste uspešno ovekovečili svaki trenutak putovanja važno je da baterija vašeg telefona uvek bude u funkciji i zato je preporuka da sa sobom ponesete i dodatnu bateriju koja će izdržati i najveće izazove. Ako vam to ne odgovara, onda brzo i efikasno možete napuniti svoj telefon i u toku vožnje, preko auto punjača.

Ukoliko ste ljubitelj aktivnih odmora i ekstremnih sportova preporučujemo vam Go pro kameru sa kojom možete snimati u svim vremenskim uslovima, a deljenje vaših sličica i video zapisa će biti još jednostavnije i lakše uz pomoć dodatnog kablića.

Vožnja kolima biće lepša i interesantnija uz auto kameru koja će zabeležiti svaku stazu, bilo da vodi do druge strane grada ili druge strane sveta.Kako je muzika često asocijacija na najlepše trenutke, idealno rešenje za potpuno uživanje u omiljenoj muzici su svakako slušalice,  a za nezaboravan provod tu su bluetooth zvučnici.

Sve svoje uspomene sa putovanja sačuvajte na dodatnoj memorijskoj kartici, i naravno, ne zaboravite da poneste dodatne adaptere koji su obavezni deo svake opreme.

Iskoristite i dodatne povoljnosti - platite odabranu dodatnu opremu na rate i preuzmite je u najbližoj mts poslovnici.

Za više informacija posetite naš sajt, najbližu poslovnicu ili nas pozovite na 0800 100 150.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.