Najbolje od pripejda i postpejda u jednom paketu

Uključite se u novu, fantastičnu promociju koja traje samo do 31. januara!
Globaltel 1130x635 v2.jpg

Odaberite Freepaid paket i razgovarajte neograničeno sa svima, opušteno surfujte internetom i ukoliko želite, promenite odabrani paket kad to vama odgovara.

Uštedite uz jedinstvene Freepaid pakete koji vam donose neograničene minute i SMS poruke ka svim mrežama u Srbiji, super brzi 4G internet i 1 GB roming neta za zonu 1, a ukoliko prenesete broj u  Globaltel mrežu na poklon dobijate i dodatnih 200 GB, jednokratno.

U ponudi su tri Freepaid paketa:

  • Za dopunu od 900 dinara – dobijate 2 GB neta i neograničeno minute i SMS u nacionalnom saobraćaju + 1 GB u romingu, u Zoni 1.
  • Ukoliko dopunite 1.000 dinara – tada dobijate 8 GB neta i neograničeno minute i SMS u nacionalnom saobraćaju + 1 GB u romingu, u Zoni 1.
  • Sa 1.300 dinara dopune – na raspolaganju imate 20 GB neta i neograničeno minute i SMS u nacionalnom saobraćaju + 1 GB u romingu, u Zoni 1.

Bez obzira za koji se paket odlučite, možete da ga koristite bez ugovorne obaveze, 30 dana od trenutka aktivacije. Ukoliko povežete platnu karticu sa Globaltel aplikacijom, postoji mogućnost automatske obnove paketa i u tom slučaju se sav preostali nacionalni saobraćaj prenosi u naredni mesec. Uvek možete lako da prekinete automatsku obnovu ili da promenite platnu karticu preko Moj Globaltel aplikacije. Kvota internet saobraćaja za roming zonu 1 se ne prenosi.

Karticu sa Freepaid paketom možete da kupite u najbližoj mts poslovnici, naručite online, ili ako već imate Globaltel SIM, možete da aktivirate Freepaid paket po izboru putem aplikacije ili na ovoj strani.

Ne propustite ovu jedinstvenu ponudu, jer vas prilikom kupovine prepaid kartice očekuje i bonus dobrodošlice, i to: 50 dinara kredita, 50 minuta/SMS i 5 GB neta. Više o ovoj jedinstvenoj ponudi pogledajte ovde.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.