Serija "Pevačica 2" stiže na Superstar TV

Gledate nastavak serije Pevačica premijerno od utorka, 19. decembra, na Superstar TV kanalu
PEVACICA 2_1130x635+logo.jpg

Druga sezona ove uzbudljive serije u kojoj glavnu ulogu tumači pevačica Milica Todorović, donosi nam nove uzbudljive epizode pune zapleta i misterije.

U prvoj sezoni pratili smo priču o životu i usponu mlade muzičke zvezde Ivane koja je slavu, popularnost i ljubav stekla zahvaljujući magijskim ritualima gatare i nažalost, posle niza misterioznih dešavanja, postala žrtva te iste vlaške magije i izgubila život.

U drugoj sezoni radnja ove magijske priče se, većim delom odvija u prošlosti, u 1878. godini kada i nastaju grehovi koji su obeležili život glavnih junaka. Za neke su sami bili krivi, dok su drugi bili posledica grehova njihovih predaka. U savremenom delu priče upoznajemo nove zanimljive likove, popularnog pevača Lokija koji će se zbog svoje radoznalosti i lakovernosti naći u velikim nevoljama, dok inspektora Radeta tokom istrage prethodnih ubistava i potrage za brojnim odgovorima očekuje suočavanje i borba sa sopstvenim demonima.

Glumačkoj ekipi koju čine Jelena Mur, Branka Pujić, Isidora Minić, Marko Janketić, Zlatan Vidović i mnogi drugi, se u novoj sezoni pored Milice Todorović priključuju i Dara Džokić, Strahinja Blažić i Nikola Pejaković.

Nastavak ove popularne drame možete da gledate na Superstar TV kanalu premijerno od utorka, 19. decembra, svakog radnog dana od 21.00.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.