Duplo više interneta u okviru 4 u BOX 4 paketa!

Iskoristite novogodišnju promociju koja traje samo do 31. marta i uživajte u 200 GB bonus interneta u okviru 4 u BOX 4 paketa
novogodisnja-BOXSN-promocija-vest-1130x635.jpg

  U susret novogodišnjim praznicima pripremili smo specijalnu promociju - duplo više deljenog interneta za sve vaše brojeve u 4 u BOX 4 paketu!

Zato što znamo koliko je važno da uvek budete online, da gledate vaše omiljene TV sadržaje i budete u kontaktu sa prijateljima i porodicom, duplirali smo količinu bonus interneta u 4 u BOX 4 paketu. Sada, umesto 100 GB, u okviru 4 u BOX 4 vas očekuje čak 200 GB zajedničkog interneta za sve postpejd brojeve koje ćete dodati vašem BOX 4 paketu.

Ova povoljnost važi za postojeće i nove BOX 4 korisnike koji do sada nisu uključili postpejd linije u svoj BOX 4. Paketu 4 u BOX 4 je moguće dodati do četiri postpejd linije tako da paket maksimalno sadrži pet mobilnih linija – osnovna linija + 4 pridružene linije, uvođenjem Omorika ili Kontrola troškova tarifa.

Ova promocija traje od 12. decembra 2023. do 31. marta 2024. godine, zato požurite, aktivirajte bonus internet i uživajte u duplim gigabajtima do kraja trajanja ugovora za 4 u BOX 4 paket.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.