Znamo da vam treba novogodišnje iznenađenje

U susret novogodišnjim i božićnim praznicima, pripremili smo magično iznenađenje!
novogodisnja-promocija-2024-vest-1130x635-min.jpg

Zakoračite u prazničnu atmosferu uz postpejd tarife koje daju više, mts vam daruje dodatnih 200 GB neta u nacionalnom saobraćaju, tokom prvih 12 meseci uz Zmaj i Omorika tarife!

Pored toga, očekuje vas i snižena cena Omorika i Soko tarifa koja iznosi samo 2.024 dinara mesečno, prvih godinu dana, a nakon promo perioda mesečna naknada biće u skladu sa važećim cenovnikom za odabranu tarifu.

Osim ovih sjajnih povoljnosti, magija je tu i kada ste u romingu, jer Soko Max tarifa vam pruža mogućnost da opušteno surfujete sa 6 GB roming neta (3+3GB),dok vas uz Soko Lite očekuju 4 GB roming neta (2+2GB). Soko tarife, pored neograničenih minuta, SMS poruka vam donose i besplatno korišćenje aplikacija (iris GO, Balkan Myusic, Apollon i Deezer), kao i neograničen net za društvene mreže (Viber, Facebook, Instagram, WhatsApp, Twitter i TikTok) tokom trajanja cele ugovorne obaveze.

Ukoliko je vaš izbor neka od Omorika tarifa u zavisnosti od odabrane tarife, moći ćete da uživate u besplatnom internetu za druženje na društvenim mrežama, kao i u besplatnom korišćenju aplikacija (iris GO, Balkan Myusic, Apollon i Deezer), u trajanju od 9 meseci uz Omorika 50, 6 meseci uz Omorika 25 i 3 meseca uz Omorika 12 tarifu.

Iskoristite ovu specijalnu novogodišnju promociju koja traje samo do 20. 2. 2024!

Pozovite 0800 100 150 ili posetite neku od mts poslovnica i novogodišnja čarolija može da počne.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.