Uživajte uz otključane TV kanale i sadržaje iz video kluba

Praznična TV čarolija može da počne
praznici-su-ovde-NG-TV-promo-vest-1130x635-min.jpg

Praznici su idealna prilika za opuštanje sa porodicom i prijateljima i zato, udobno se smestite i uživajte uz raznovrsne sadržaje TV kanala koje smo otključali za vas.

Zabavite se uz filmove i serije na popularnim TV kanalima Filmbox Premium , TV 1000, Epic Drama, otkrijte predivne priče iz prirode na kanalu Viasat Nature ili neverovatne performanse u popularnim trkama na kanalu Fast&Fun. Vaše najmlađe, voljeni junaci iz mašte čekaju na kanalima Nickelodeon Nicktoons.

Istražite nove TV svetove uz kanale koje smo, u promo periodu od 1. decembra 2023. do 31. januara 2024, otključali za vas.

Za iris TV korisnike spremili smo dodatno iznenađenje u video klubu!

U promo periodu do 31. januara 2024. besplatno možete da uživate u filmovima i serijama paketa Superstar i Filmobox OD , omiljenoj domaćoj muzici i muzici iz regiona paketa Balkan music, kao i zabavnom sadržaju za decu Minimax Plus paketa.

Pored toga, spremili smo i specijalni novogodišnji izbor filmova za celu porodicu koje besplatno možete da gledate u video klubu.

U okviru novogodišnje TV promocije otključani su kanali korisnicima iris TV i m:SAT START i PLUS paketa, kao i korisnicima Antena Plus Start paketa. Korisnici dodatnih TV paketa nastavljaju da koriste pakete u okviru mesečne naknade za paket.

Video klub paketi Superstar, Filmbox OD, Balkan Myusic i/ili Minimax Plus, dostupni su bez naknade korisnicima koji ove pakete nisu aktivirali do 1. decembra 2023.

HBO na poklon

Ukoliko do sada niste aktivirali HBO ili HBO+ paket, još uvek možete da se uključite u promociju HBO na poklon.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.