Obezbedite sebi neodoljive poklone uz prestižne Samsung uređaje

Poklon može biti Galaxy S21 FE i/ili Galaxy Tab A8. Tu su i specijalni popust i dodatni GB koje daje mts
novo-Samsung-nacionalna-promocija + sat i tablet -vest-1130x635-min.jpg

Ako želite da kupite novi, lep i funkcionalan flegship telefon i/ili sat, pravi je trenutak da to uradite. Sada imate priliku da obradujete i sebe i dragu osobu, jer renomirana kompanija Samsung uz kupljeni telefon ili pametni sat daje, zaista, vredan poklon.

Ukoliko u promotivnom periodu od 12. oktobra do 12. novembra 2023. kupite neki od uređaja iz Galaxy S23 serije, Galaxy Z Flip5 ili Z Fold5 očekuje vas poklon Galaxy S21 FE, dok uz sat iz Galaxy Watch6 serije na poklon dobijate Galaxy Tab A8.

Uslov za dobijanje poklona je uspešna registracija kupovine uređaja, u skladu sa Pravilima promocije.

Registraciju treba obaviti najkasnije do 12. decembra 2023. godine.

Kupci uređaja Samsung Galaxy S23 Ultra, S23+, S23, Z Fold5, i Z Flip 5 sprovode registraciju kupovine putem Samsung Members aplikacije na kupljenom uređaju. Pogledajte video uputstvo za registraciju.

Kako biste postali vlasnik poklona Galaxy Tab A8, potrebno je da uspešno sprovedete registraciju kupljenog uređaja Samsung Galaxy Watch 6 Classic ili Watch 6, putem Samsung stranice. Pogledajte video uputstvo za registraciju.

Ali to nije sve! Lepa vest su benefiti kojima ćemo vas, sigurni smo, dodatno obradovati.

Ukoliko u okviru ove promocije potpišete novi ugovor, na 24 meseca, za neki od BOX 4 paketa i izaberete jedan od navedenih Samsung uređaja, imate mogućnost da potpišete ugovor za još jednu dodatnu postpejd liniju, za koju ostvarujete pravo na specijalne benefite:

  • dodatnih 300 GB neta (jednokratno),
  • 20% popusta na mesečnu naknadu (do kraja ugovora).

Ako u okviru ove promocije potpišete novi ugovor, na 24 meseca, za neku od Omorika ili Soko tarifa i izaberete jedan od navedenih Samsung uređaja, imate mogućnost da potpišete ugovor za još jednu postpejd liniju (za Omorika ili Soko tarifu), za koju ostvarujete pravo na specijalne benefite:

  • dodatnih 300 GB neta (jednokratno),
  • 10% popusta na mesečnu naknadu (do kraja ugovora).

Poklon gigabajti 300 GB su vam na raspolaganju dok ne potrošite celu količinu ili do kraja ugovorne obaveze od 24 meseca.

Osim ovih specijalnih benefita, očekuju vas i povoljnosti aktuelnih BOX 4, odnosno postpejd promocija.

Odaberite najbolje za sebe i uživajte u brojnim povoljnostima i u svom savršenom telefonu uz koji dobijate i vredan poklon, samo u toku promotivnog perioda. Zato požurite, promocija traje do 12. novembra 2023.godine ili do isteka zaliha.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.