Na sniženju - Zepter prečišćivači vazduha i pametne naočare

Unapredite kvalitet svakodnevnog života uz Zepter proizvode
Preciscivac-i-naocare-Vest-1130x635-min.jpg

Imamo lepu vest za sve vas koji volite veoma cenjene i izuzetno kvalitetne Zepter proizvode, koje uvek prati i vrhunski dizajn.

Zepter prečišćivače vazduha i Hyperlight pametne naočare sada možete da kupite na 24 rate, bez kamate, po znatno sniženoj ceni - pametne naočare su na popustu do 9.480 dinara, a prečišćivači vazduha čak do 15.360 dinara. Uređaje možete da kupite na 24 rate, bez kamate, u određenim mts poslovnicama.

Zepter prečišćivači filtriraju vazduh i obogaćuju ga negativnim jonima što pozitivno utiče na imunitet i opšte zdravstveno stanje. U ovim uređajima nalaze se najsavremeniji filteri koji uspešno čiste vazduh od raznih zagađivača i alergena.

Hyperlight pametne naočare predstavljaju vrhunsku tehnologiju u oblasti optike. Blagotvorne su za sve uzraste i profesije, jer štite oko od svake vrste štetne svetlosti veštačkog i prirodnog porekla. Posebno su značajne za one koji dosta vremena provode za ekranom, jer poboljšavaju koncentraciju i odlične su u odbrani od štetnog dejstva plave svetlosti koju emituju LCD ili LED ekrani.

Sniženje traje dok traju zalihe proizvoda, a najkasnije do 31. avgusta.

Pogledajte cenovnik i spisak poslovnica u kojima možete da kupite navedene proizvode.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.