Bezbednost nije šala

Zaštitite se od internet prevara - prijavite se za uslugu Siguran Net već danas!
SiguranNet_VestiBaner_1130x635px.png

Da li su naši lični podaci, lozinke, bankarske transakcije i ostali bitni podaci potpuno bezbedni dok uživamo u primamljivim internet sadržajima? Koliko puta smo to pitanje postavili sebi, nemajući pravi odgovor?

Statistike kažu da je dovoljno da samo jedan zlonameran sajt dođe do naših podataka, pa da nam nanese veliku štetu. Ako ne preduzmemo konkretne mere, ostaje nam samo da se nadamo da nećemo baš mi biti meta zlonamernih sajber napada.

Usluga Siguran Net je savršeno rešenje, i to po ceni od samo 79 dinara mesečno. Pruža pouzdanu zaštitu od potencijalnih krađa podataka, krađe identiteta, virusa ili sličnih internet zlonamernih programa, pri tome omogućavajući detekciju novih bezbednosnih rizika.

Usluga je namenjena našim postpejd i pripejd korisnicima, kao i korisnicima mts mobilnog interneta. Siguran Net ne troši vaš mobilni internet, već čak sprečava generisanje nepotrebnog saobraćaja na aplikacijama vašeg telefona.

Dodatna prednost jeste da vam nije potrebna nikakva instalacija na vaše mobilne uređaje – potrebno je samo da aktivirate uslugu i odmah ćete biti zaštićeni.

Prijavite se za uslugu Siguran Net i nemojte više da brinete o mogućim sajber napadima. Odaberite način prijave koji vam najviše odgovara:

  • putem portala Moj mts,
  • aplikacije Moj mts,
  • slanjem SMS poruke sa tekstom SIGURANNET na 7888 (za postpejd) ili na 687 (za pripejd),
  • putem postpejd vodiča (*797#), odnosno pripejd vodiča (*100#),
  • pozivom na 0800 100 150
  • u najbližoj mts poslovnici.

Siguran Net vas štiti dok ste u mts mreži, tako da opušteno možete da uživate u svim prednostima super brzog i sigurnog interneta u mobilnoj mreži broj 1.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.