Uz novi vivo X90 Pro dobijate super popust + dodatne garancije

1130x635-min.jpg

Imamo sjajnu vest! Rezervišite moćan i elegantan vivo X90 Pro telefon u periodu pretprodaje, od 24. februara do 9. marta, i dobijate:

  • Super popust u iznosu od 20.000 dinara,
  • Tri godine garancije na uređaj (2+1),
  • Tri meseca dodatne zaštite ekrana od slučajnog loma.

Da biste ostvarili pravo na ove sjajne promotivne povoljnosti potrebno je da uređaj kupite u periodu pretprodaje, od 24.02.2023. do 09.03.2023. u 23:59, i da sačuvate dokaz o kupovini (kopija fiskalnog računa, fiskalni račun ili bilo koji drugi dokaz o kupovini). Više o uslovima promocije pogledajte u Uslovima promocije za ostvarivanje dodatne garancije, kao i u Trogodišnjoj garanciji na uređaj.

Uz vivo X90 Pro možete da slikate kao pravi profesionalac. Svaki snimljeni pokret biće precizno zabeležen zahvaljujući profesionalnom objektivu od 50mm i funkciji „švenkovanja“ kamere, a za snimke studijskog kvaliteta tu je ZEISS gimbal kamera od 50mm sa AI algoritmom za retuširanje i AI HD algoritmom za portrete visokog kvaliteta i pri slabom osvetljenju.

Pored toga, ovaj pametni telefon poseduje i ultra osetljiv senzor od 50MP za noćne snimke, širokougaonu kameru od čak 48MP, optički i Hyper zum za slikanje detalja i izuzetno izdržljivu bateriju.

Naručite pre svih i uživate u novom vivo X90 Pro telefonu opremljenim najsavremenijom tehnologijom i sjajnim povoljnostima!

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.