Nagradni konkurs „mts nagrađuje“

Učestvujte u konkursu, budite kreativni i osvojite poklon paket sa mts promotivnim proizvodima.
Picture1.jpg

Ukoliko volite društvenu mrežu TikTok a pored toga ste i kreativni, imamo sjajnu vest za vas! Pozivamo vas da se uključite u nagradni konkurs „mts nagrađuje“, koji počinje danas 16. januara, i osvojite lepu nagradu.

Sve što je potrebno je da ste korisnik društvene mreže TikTok, da posetite mts nalog @mtstvojsvet koji pratite i da u komentaru ispod posta o konkursu na kreativan i duhovit način odgovorite na zadatu temu – „Zašto bi trebalo da baš ti osvojiš nagradu?“. Četiri najzanimljivija, najkreativnija i najduhovitija odgovora osvojiće poklon paket sa mts promotivnim proizvodima.

Na zadatu temu možete da odgovorite najkasnije do ponedeljka 23. januara 2023. godine u ponoć, kada se i završava nagradni konkurs.

Najkreativnije radove izabraće naša komisija, a dobitnici nagrada će potom biti kontaktirani putem direktne TikTok poruke sa informacijama o primopredaji nagrade.

Sve detalje o nagradnom konkursu možete da pogledate u Pravilniku.
Budite kreativni, učestvujte u nagradnom konkursu od 16. do 23. Januara, i možda baš vi osvojite neku od ovih lepih nagrada!

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.