Doživite i vi vatromet gigabajta

Doživite i vi vatromet gigabajta 1130x635.jpg

Specijalna ponuda - 1.000 GB interneta za sva vaša novogodišnja druženja!

Postpejd

Ukoliko ste korisnik Omorika, Soko ili Soko Lite tarifa, sada imate mogućnost da aktivirate super internet dodatak od 1000 GB interneta, do 31.decembra, i koristite tokom trajanja ugovorne obaveze ili dok ne potrošite celokupni saobraćaj iz dodatka.

U okviru dodatka 1.000 GB, u Zoni 0 na raspolaganju vam je kvota od 10 GB. Dodatak je jednokratan i možete da ga aktivirate pozivanjem *797*97# ili putem aplikacije Moj mts i/ili portala.

Za više informacija kliknite ovde.

Pripejd

Za sve korisnike Sve Cool i Moj pripejd tarifa pripremili smo novi pripejd internet dodatak sa 1.000 GB interneta za opušteno surfovanje internetom, razmenu sadržaja i druženje putem omiljenih društvenih mreža.

Internet iz pripejd dodatka možete da koristite ukupno 12 meseci, ili do utroška celokupnog saobraćaja iz dodatka. Još jedna povoljnost je mogućnost da nepotrošeni saobraćaj iz dodatka prenesete u narednih 30 dana, a da biste to ostvarili potrebno je da uplatite minimalni iznos od 500 dinara u periodu pre isteka 30 dana od dana aktivacije dodatka.

Pripejd dodatak možete da aktivirate slanjem SMS poruke sa tekstom: NET1000GB na 687, po ceni od 3.499 dinara, i uživate u super brzom internetu čak 30 dana, i duže.

Požurite i aktivirajte svoj dodatak, promocije traju do 15. januara!

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.