mts vas nagrađuje na Instagramu

Budite kreativni, lepo se zabavite i osvojite nagradu
1130x635-Zimska-bajka-min.jpg

Božićni i novogodišnji praznici donose radost, a mi smo uvek tu da doprinesemo lepom raspoloženju.

Novi kreativni konkurs “Zimska bajka” koji je u znaku zime i predstojećih praznika doneće vam zabavu, lepo raspoloženje, ali i mogućnost da osvojite neku od brojnih nagrada. Naravno, najkreativnije očekuju i najvrednije nagrade – 10 najkreativnijih učesnika dobija slušalice. 20 ćebića rezervisano je za sledećih 20 kreativaca, dok komplet – kapu rukavice i šal dobija još 20 učesnika.

Dovoljno je da u periodu trajanja konkursa, od 15. decembra 2022. do 8. januara 2023, posetite mts kućicu, na lokaciji Beograd na vodi, Savski park, i da u kućici napravite fotografiju, a zatim da fotografiju podelite na svom Instagram profilu sa opisom svojih najlepših želja, uz hashtag #boxnajlepsihzelja, pri čemu ćete tagovati @mtstvojsvet. Neophodno je da u periodu trajanja konkursa vaš instagram nalog bude otključan.

Pravo učešća na Konkursu imaju svi korisnici internet mreže sa boravištem u Republici Srbiji, odnosno sva fizička lica koja imaju prebivalište u Republici Srbiji i regitrovan lični profil na društvenoj mreži Instagram. Naša komisija će odabrati dobitnike nagrada u skladu sa pravilima konkursa.

Pobednici konkursa će nagrade moći da preuzmu kod mts promotera do 15. januara 2023. Radno vreme mts novogodišnje kućice je od 10.00 do 22.00 časova.

Posetite našu Instagram stranicu, učestvujete u zanimljivom konkursu “Zimska bajka” i osvojite nagradu.

Posetite mts kućicu, lepo se provedite i pojačajte praznike uz Box pakete!

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.