Tarifni dodaci – sa vama smo i u Kataru

Tarifni dodaci za postpejd korisnike mts-a i na svetskom prvenstvu
1130x635-Proširenje-tarifnih-dodataka-na-Katar-min.jpg

Sjajne vesti za naše putnike u Katar – proširena je lista država i operatera na koje se mogu primeniti tarifni dodaci za roming, tako da ona sada obuhvata i ovu destinaciju.

Postpejd roming tarifni dodaci namenjeni su privatnim i poslovnim korisnicima i mogu se koristiti u mrežama roming partnera, a u slučaju Katara, to je Vodafon Katar (Vodafone Qatar).

Kod privatnih korisnika koji se nalaze u područjima za koja važe internet dodaci , internet saobraćaj se blokira nakon potrošenog saobraćaja iz tarifnog dodatka.

Nakon potrošenog saobraćaja iz tarifnih dodataka Roming Pričaj i Roming SMS , saobraćaj se naplaćuje po važećem cenovniku tarifnog profila.

Kod poslovnih korisnika, nakon potrošenog saobraćaja iz dodatka za internet , sve do njegovog isteka, naplaćuje se 2 din/MB. Nakon isteka dodatka, saobraćaj se naplaćuje po ugovorenoj ceni za tu zemlju.

Nakon potrošenog saobraćaja iz dodatka Libero Pričaj i Libero SMS , korisnici nastavljaju da koriste saobraćaj po ugovorenom cenovniku, za zonu kojoj pripada zemlja u kojoj borave.

Pratimo vas tamo gde ste vi, i u Kataru, gde ćemo zajedno sa vama ispuniti svoje snove! E̶v̶e̶n̶t̶u̶a̶l̶n̶o̶ .

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.