Specijalna promocija – u znak podrške e̶v̶e̶n̶t̶u̶a̶l̶n̶o̶ najboljem timu

Unikatno razvijeni navijački set "E̶v̶e̶n̶t̶u̶a̶l̶n̶o̶" biće vaš, uz BOX 4 Zlatni, ili neku od Soko tarifa

Svi koji prate i razumeju sport, znaju koliko je važan period koji dolazi – svetsko prvenstvo u fudbalu koje za nekoliko dana počinje u Kataru.

U svetu neizvesnosti, jedno je sigurno – kao i reprezentacija Srbije, i mi smo se u mts-u opredelili za uspeh, bez oklevanja i zadrške!
Zato smo za vas pripremili specijalnu ponudu: ako se opredelite za Box 4 Zlatni paket ili SOKO tarifu, dobićete na poklon navijački set E̶V̶E̶N̶T̶U̶A̶L̶N̶O̶! Ova ponuda odnosi se na sve koji u predstojećem periodu, najkasnije do 1. decembra ove godine, navedene usluge kupe preko sajta mts.rs.

Za BOX 4 Zlatni, zaključuje se ugovor na minimalni period od 24 meseca, a za neku od SOKO tarifa (Soko Lite ili Soko Max), na minimalni period važenja od dvanaest, dvadeset četiri ili trideset šest meseci.

Nemojte propustiti ovu priliku – navijački set je unikatno razvijena i limitirana kolekcija navijačkog aksesoara Telekoma Srbija, koji je i generalni sponzor Fudbalskog saveza Srbije.

I mi u mts-u verujemo u sebe, verujemo u naš tim. Fudbalsku reprezentaciju za koju neizvesnost nije prihvatljiva opcija.
Čast nam je što smo generalni sponzor Fudbalskog saveza Srbije. Što pružamo podršku izvanrednoj igri koja daje rezultate. Sa ponosom podržavamo način na koji se fudbaleri i stručni štab nose sa nesigurnošću koja je pred njima.

To je najbolji način da eventualno postane e̶v̶e̶n̶t̶u̶a̶l̶n̶o̶ .

U nastavku, pogledajte i slike – galeriju unikatno razvijene i vredne kolekcije pripremljene za vas u ograničenom broju primeraka:

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.