Nova postpejd tarifa za naše školarce

Budite uvek u kontaktu sa najbližima uz tarifu Sokolić i dečiji smart satić.
1130x635-min.jpg

Početak nove školske godine donosi mnogo radosti, ali i mnogo obaveza i za vas i za vaše školarce. Da biste bili bezbrižni dok su vaša deca u školi, mts postpejd ponudu smo obogatili novom postpejd tarifom Sokolić. Uz Sokolić i dečiji smart satić bićete uvek opušteni i u stalnom kontaktu sa vašom decom.

Nova tarifa je u ponudi uz pametne satiće TCL Movetime Family Watch MT40 i Myki - 4 Lite koji će vaša deca obožavati. Bez obzira na to koji model vaše dete odabere, imaće lep i zanimljiv modni detalj, sa sjajnim funkcionalnostima.

Tokom boravka u regionu Zapadnog Balkana, tarifi se dodeljuje dodatni internet saobraćaj od 500 MB koji može da se koristi u okviru zone 0.

Tarifu Sokolić, u svakom trenutku, možete da dopunite internet tarifnim dodacima Net 500 MB i Net 3 GB. Možete i da je pridružite dodatku Deljeni Net koji vam omogućava da delite 100 GB internet saobraćaja sa još najviše četiri mts broja.

Iskoristite ovu izuzetno povoljnu postpejd ponudu! Cena koja uključuje tarifu Sokolić, pametni satić i e-račun iznosi samo 799, 00 dinara mesečno. Dodatna povoljnost je i da se nepotrošeni saobraćaj iz naknade za tarifu prenosi u naredni mesec.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.