Izuzetni Samsung flagšip modeli pomeraju granice realnosti!

Naručite pre svih Samsung flagship telefon, sat ili slušalice i uživajte u ekskluzivnim poklonima!
1130x635-min-vest.png

Rezervišite pre svih - spektakularni Samsung Galaxy Z Fold4 ili Samsung Galaxy Z Flip4 model u pretprodajnom periodu od 10. do 25. avgusta 2022. godine i očekuju vas neverovatni popusti:

- 23.000 dinara za kupovinu Samsung Galaxy Z Fold4,
- 17.000 dinara za kupovinu Samsung Galaxy Z Flip4,

Dodatni popust, u iznosu otkupne vrednosti vašeg polovnog telefona, možete da ostvarite zamenom starog talefona kod ovlašćenog Samsung partnera.

Još jedna sjajna pogodnost pružiće vam potpuni mir i uživanje u novom Samsung telefonu - osiguranje unutrašnjeg ekrana tokom cele jedne godine! Kako biste ostvarili ovu pogodnost, potrebno je da se registrujete u roku od 14 dana od dana preuzimanja uređaja, na stranici za besplatnu aktivaciju zaštite uz dokaz o kupovini uređaja (važno je da podešavanja budu na srpskom jeziku).

Osiguranje unutrašnjeg ekrana uređaja u periodu 1 godine od prijema potvrde o osiguranju pokriva isključivo prvo oštećenje nastalo u prethodno navedenom periodu, uz uslov učešća u šteti od strane korisnika, i to plaćanjem iznosa: u visini od 13.000 dinara za slučaj oštećenja ekrana Galaxy Z Flip4 i 15.500 dinara za slučaj oštećenja ekrana Galaxy Z Fold4.

Ali to nije sve. Za dodatno uživanje tu su nove Samsung Galaxy Buds2 Pro slušalice i Samsung Galaxy Watch5 Pro ili Galaxy Watch5 sat!

Ukoliko se u periodu od 10. do 25. avgusta 2022. godine odlučite za Samsung Galaxy Buds2 Pro slušalice na poklon dobijate - super brzi bežični punjač! Kako biste ostvarili pravo na poklon potrebno je da se registrujete putem ove stranice, najkasnije do 20.9.2022. godine, uz dokaz o kupovini slušalica.

Uživajte u svakodnevnim aktivnostima uz nove Samsung Galaxy Watch5 Pro ili Galaxy Watch5 satove. Odaberite svoj sat u pretprodajnom periodu, od 10. do 25. avgusta 2022. godine i na poklon dobijate slušalice Samsung Galaxy Buds Live! Kako biste ostvarili pravo na poklon potrebno je da se registrujete putem ove stranice, najkasnije do 20.9.2022. godine, uz dokaz o kupovini sata.

Požurite, budite prvi koji će isprobati sve nove mogućnosti ovih sjajnih uređaja opremljenih tehnologijom budućnosti!

mts chat podrška

Vaša poruka je prosleđena.
Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.
Pošalji e-mail
Hvala vam što ste koristili našu uslugu.
Svi agenti su trenutno zauzeti.
Pošalji e-mail

mts chat podrška

Vaša poruka je prosleđena.
Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.
Pošalji e-mail
Hvala vam što ste koristili našu uslugu.
Svi agenti su trenutno zauzeti.
Pošalji e-mail