Izuzetni Samsung flagšip modeli pomeraju granice realnosti!

Naručite pre svih Samsung flagship telefon, sat ili slušalice i uživajte u ekskluzivnim poklonima!
1130x635-min-vest.png

Rezervišite pre svih - spektakularni Samsung Galaxy Z Fold4 ili Samsung Galaxy Z Flip4 model u pretprodajnom periodu od 10. do 25. avgusta 2022. godine i očekuju vas neverovatni popusti:

- 23.000 dinara za kupovinu Samsung Galaxy Z Fold4,
- 17.000 dinara za kupovinu Samsung Galaxy Z Flip4,

Dodatni popust, u iznosu otkupne vrednosti vašeg polovnog telefona, možete da ostvarite zamenom starog talefona kod ovlašćenog Samsung partnera.

Još jedna sjajna pogodnost pružiće vam potpuni mir i uživanje u novom Samsung telefonu - osiguranje unutrašnjeg ekrana tokom cele jedne godine! Kako biste ostvarili ovu pogodnost, potrebno je da se registrujete u roku od 14 dana od dana preuzimanja uređaja, na stranici za besplatnu aktivaciju zaštite uz dokaz o kupovini uređaja (važno je da podešavanja budu na srpskom jeziku).

Osiguranje unutrašnjeg ekrana uređaja u periodu 1 godine od prijema potvrde o osiguranju pokriva isključivo prvo oštećenje nastalo u prethodno navedenom periodu, uz uslov učešća u šteti od strane korisnika, i to plaćanjem iznosa: u visini od 13.000 dinara za slučaj oštećenja ekrana Galaxy Z Flip4 i 15.500 dinara za slučaj oštećenja ekrana Galaxy Z Fold4.

Ali to nije sve. Za dodatno uživanje tu su nove Samsung Galaxy Buds2 Pro slušalice i Samsung Galaxy Watch5 Pro ili Galaxy Watch5 sat!

Ukoliko se u periodu od 10. do 25. avgusta 2022. godine odlučite za Samsung Galaxy Buds2 Pro slušalice na poklon dobijate - super brzi bežični punjač! Kako biste ostvarili pravo na poklon potrebno je da se registrujete putem ove stranice, najkasnije do 20.9.2022. godine, uz dokaz o kupovini slušalica.

Uživajte u svakodnevnim aktivnostima uz nove Samsung Galaxy Watch5 Pro ili Galaxy Watch5 satove. Odaberite svoj sat u pretprodajnom periodu, od 10. do 25. avgusta 2022. godine i na poklon dobijate slušalice Samsung Galaxy Buds Live! Kako biste ostvarili pravo na poklon potrebno je da se registrujete putem ove stranice, najkasnije do 20.9.2022. godine, uz dokaz o kupovini sata.

Požurite, budite prvi koji će isprobati sve nove mogućnosti ovih sjajnih uređaja opremljenih tehnologijom budućnosti!

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.