Sjajan letnji doček u mts pripejd mrežu

Dočekujemo vas sa izuzetno bogatim Bonusom dobrodošlice
1130x635-min.jpg

U susret vrelim letnjim danima stiže i neverovatan bonus dobrodošlice za sve vas koji odlučite da postanete deo mts pripejd mreže.

Dovoljno je da odaberete Sve cool ili Moj pripejd tarifu i aktivirate vaš Bonus dobrodošlice. Ukoliko odaberete Sve cool tarifu dočekaćemo ćemo vas sa 10.000 dinara kredita, neograničenim minutima u mts mreži i 15 GB interneta, u trajanju od 15 dana od aktivacije bonusa. Odabirom Moj pripejd tarife dobijate 2.500 dinara kredita, neograničene minute u mts mreži i 5 GB interneta u trajanju od 7 dana od aktivacije bonusa.

Imamo i dodatna iznenađenja za svaku dopunu kredita izvršenu tokom prvih 90 dana nakon aktivacije Bonusa dobrodošlice. Za iznose dopune od 400 dinara i više, dobijate bonus od 4 GB na 7 dana, dok za iznose dopune do 400 dinara dobijate bonus od 1 GB, takođe, na 7 dana. Bonuse od 1 GB i od 4 GB treba da aktivirate u roku od 24 sata od izvršenja dopune.

Naravno, tu je i mogućnost izbora bonusa - umesto Bonusa dobrodošlice možete da odaberete Bonus mesečni plan, takođe, sa besplatnim saobraćajem.

Nova ponuda Bonusa dobrodošlice važi za nove pripejd korisnike od 15. 07. 2022.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.