Letnji miks postpejd promocija za ugodnije letnje dane

Uživajte u promotivnim povoljnostima već od danas
1130x635-min.jpg

Uvek mislimo na vas, pa i ovog leta. Za dodatno uživanje u lepim letnjim danima, pripemili smo za vas letnji miks postpejd promocija sa brojnim povoljnostima.

Mesečnu naknada za tarife Omorika 8 i Omorika 16 možete plaćati po ceni tarife Omorika 3, odnosno samo 1.599 dinara mesečno, i to tokom prvih 12 meseci ugovorne obaveze. Ova povoljnost važi uz ugovor na 24 meseca za tarifu bez telefona ili TOP ponudu – telefon na rate i popust na tarifu. Po isteku perioda od 12 meseci, do kraja ugovorne obaveze primenjuje se puna cena mesečne naknade.

Ako odaberete Soko Lite ili Soko Max, uz neograničeni internet, poruke i pozive i dodatne gigabajte u romingu, sada vas, tokom prvih 6 meseci, očekuje i 25% popusta na mesečnu naknadu. Promocija važi za tarifu bez telefona ili TOP ponudu – telefon na rate i popust na tarifu, uz ugovor na 24 meseca.

Povoljnost 25% popusta na mesečnu naknadu, tokom prva 3 meseca, možete ostvariti ukoliko pređete sa pripejda na postpejd tarifu Omorika 3, Omorika 8 ili Omorika 16. Povoljnost 25% popusta na mesečnu naknadu važi uz ugovor na 24 meseca za tarifu bez telefona ili TOP ponudu – telefon na rate i popust na tarifu. Ova promocija isključuje povoljnost promocije 12 meseci po 1.599 dinara mesečno, za tarife Omorika 8 i Omorika 16.

Svi korisnici koji tokom trajanja promocije odaberu neku od Omorika tarifa dobijaju i poklon internet - 25 GB mesečno, i to tokom prvih 6 meseci ugovorne obaveze na 24 meseca.

Promocije se odnose nove postpejd korisnike, kao i na mts postpejd korisnike, koji do 31. avgusta potpišu novi ugovor za neku od navedenih tarifa.

Iskoristite promotivne povoljnosti do 31. avgusta i uživajte u prelepim letnjim danima.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.