Opušteno surfujte internetom i kada ste u romingu

Tokom svog boravka u regionu Zapadnog Balkana, od 01. juna .2022. godine pripejd i postpejd korisnici mogu da aktiviraju dodatnu količinu internet saobraćaja.

Pripejd korisnici mogu da koriste nacionalne dodatke iz personalizovane ponude samo u mreži mts Srbije.

Saobraćaj u regionu Zapadnog Balkana (razgovori, SMS poruke ili internet) mogu da koriste uplatom kredita pri čemu se saobraćaj tarifira po cenovniku za nacionalni pripejd saobraćaja.

U mtel mrežama Crne Gore i Bosne i Hercegovine, korisnici mogu da aktiviraju m:tel roming dodatke: m:tel Plus 10 ili m:tel Plus 30.

Postpejd korisnici iz svog tarifnog paketa mogu da koriste celokupan saobraćaj za minute i SMS poruke u regionu Zapadnog Balkana. Postpejd tarifama navedenim u listi dodeljuje se dodatna količina internet saobraćaja koja može da se koristi samo u okviru zone 0. Tarife koje imaju neograničen saobraćaj u okviru mts mreže mogu da ga koriste samo dok su u Srbiji.

Dodeljenu kvotu internet saobraćaja za region Zapadnog Balkana, korisnici mogu da provere putem USSD meni-ja na *797# (Stanje računa – Roming paketi).

Postpejd korisnici ne mogu da aktiviraju Roming tarifne dodatke (Roming Net 1, Roming Net 1,5 i Roming Net 2, Roming Pričaj 10, Roming Pričaj 50 i Roming Pričaj 100, kao i Roming SMS 50 i Roming SMS 100) i koriste u regionu Zapadnog Balkana.
Postpejd korisnici mogu da aktiviraju m:tel Plus 10 ili m:tel Plus 30 dodatak i mogu da koriste samo u mtel mrežama Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.