Novo! Osvežena ponuda postpejd tarifa

Pogledajte našu novu postpejd ponudu i odaberite svoju tarifu. Iskoristite sjajne promotivne povoljnosti tarifa Omorika 8 i Omorika 16

Osluškujući vaše potrebe i želje osvežili smo našu ponudu postpejd tarifa novim tarifama i povoljnostima. U okviru aktuelne mts ponude postpejd tarifa sada možete odabrati Moravu 150, Moravu 300, Omoriku 3 i Zmaj tarifu, ali i neku od novih tarifa koje smo pripremili za vas: Omoriku 8, Omoriku 16, Soko Lite ili Soko Max.

Nove tarife vam nude neograničene minute i SMS, kao i neograničen Viber, Facebook, Twitter, Instagram, WhatsApp i Tik Tok. Tu su i brojne druge povoljnosti, tako, na primer, tarifa Soko Max vam u okviru mesečene naknade nudi i neograničene m:tel međunarodne minute, Roming m:tel Plus dodatak, 3 GB interneta u romingu, mts disk (100 GB memorijskog prostora), kao i sjajne povoljnosti korišćenja aplikacija iris GO Max, NBA mts choice, Balkan Myusic, Deezer i Apollon.

Ako se odlučite za tarifu Omorika 8 ili Omorika 16 do 11. juna 2022, imate priliku da ostvarite i promotivnu povoljnost da naknadu za odabranu tarifu tokom prvih 12 meseci plaćate samo 1.599 dinara mesečno.

Promocija važi uz ugovor na 24 meseca za tarifu bez telefona, tarifu sa eRačunom i TOP ponudu - telefon na rate i popust na tarifu.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.