Novi Samsung Galaxy S22, S22+ i S22 Ultra modeli su konačno stigli!

Dugo očekivani, visokosofisticirani telefoni iz nove Samsung Galaxy serije - Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy S22+ ili Samsung Galaxy S22 Ultra mogu biti vaši, već danas. Požurite i rezervišite svoj novi telefon do 10. marta 2022. godine i budite među prvima koji će otkriti sve nove mogućnosti telefona opremljenog najsavremenijom tehnologijom i uživati u dodatnim pogodnostima.
Popust u iznosu od čak 15.000 dinara, kao i poklon - Galaxy Buds Pro slušalice očekuju sve vas koji rezervišete svoj telefon do 10. marta 2022.godine!
Kako biste postali vlasnik Galaxy Buds Pro slušalica, potrebno je da se registrujete najkasnije do 15.06.2022. godine putem Samsung Members aplikacije koja je instalirana na vašem novom telefonu (važno je da podešavanja budu na srpskom jeziku).

Tokom perioda pretprodaje do 10. marta, imate sjajnu priliku da zamenite Vaš polovni telefon, kod ovlašćenog Samsung partnera, i dobijete dodatno otkupnu vrednost za novi flagship model.

I to nije sve! Samsung nas je ovaj put iznenadio i neverovatnim tablet uređajima!
Ukoliko se, u pretprodajnom periodu od 9. do 24. februara 2022. odlučite za Galaxy Tab S8 ili Galaxy Tab S8+ na poklon dobijate Book Cover tastaturu. Rezervišite Galaxy Tab S8 Ultra u pretprodajnom periodu i na poklon dobijate Book Cover Slim tastaturu.

Da biste obezbedili ove sjajne poklone, potrebno je da se registrujete najkasnije do 15.06.2022. godine putem Samsung Members aplikacije koja je instalirana na vašem novom tabletu (važno je da podešavanja budu na srpskom jeziku).

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.