mts chat podrška

Vaša poruka je prosleđena.
Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.
Pošalji e-mail
Hvala vam što ste koristili našu uslugu.
Svi agenti su trenutno zauzeti.
Pošalji e-mail

mts chat podrška

Vaša poruka je prosleđena.
Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.
Pošalji e-mail
Hvala vam što ste koristili našu uslugu.
Svi agenti su trenutno zauzeti.
Pošalji e-mail

Tabela

​PaketSadržaj paketaMesečna naknadaPromocija
Balkan MyusicBalkan MyusicDomaće pesme kao i pesme iz regiona399 din.Besplatno prvih mesec dana od prve aktivacije usluge za mts korisnike

Kako da aktiviram/deaktiviram Balkan Myusic aplikaciju?

Aktivirajte uslugu

Prijavite se za uslugu Balkan Myusic na način koji vam najviše odgovara: putem portala/aplikacije Moj mts, pozivom Kontakt centra 0800 100 100 ili u najbližoj mts poslovnici.

Preuzmite aplikaciju

Preuzmite Balkan Myusic aplikaciju sa App Store ili Google Play prodavnice na vaš mobilni telefon. Nakon instalacije aplikacije izaberite prvo „Registrujte se“ i kreirajte nalog Balkan Myusic unosom dodatnih podataka (imejl i lozinka) kojim ćete se prijavljivati na aplikaciju u toku korišćenja. Nakon toga, izaberite operatora mts i unesite svoje ime i lozinku sa Moj mts naloga kako biste se prijavili za korišćenje usluge.

Uživajte u Balkan Myusic pesmama

Slušajte omiljene pesme na vašem mobilnom telefonu, tabletu ili na računaru onlajn, bilo kada i bilo gde.

Prestanak korišćenja usluge

Uslugu Balkan Myusic možete da deaktivirate putem portala/aplikacije Moj mts, pozivom Kontakt centra 0800 100 100 ili u mts poslovnici. U mesecu deaktivacije usluga će vam biti dostupna do kraja kalendarskog meseca i naplaćuje se u punom iznosu za taj mesec.

Detaljne informacije

Šta je aplikacija Balkan Myusic?

Aplikacija Balkan Myusic omogućava vam onlajn slušanje domaće muzike, kao i muzike iz regiona. Namenjena je za mts korisnike i može se koristiti na mobilnim uređajima (mobilnom telefonu, tabletu i računaru).

Za koje operativne sisteme je aplikacija Balkan Myusic predviđena?

Ova aplikacija je dostupna na Android (5.0 i više), iOS (13 i više), MacOS i Winows operativnom sistemu, ali i za pretraživače Firefox (84 i više), Chrome (87 i više), Safari (14 i više) i Edge (86 i više). Za njeno korišćenje neophodan je internet – preko mobilne mreže ili preko WiFi-a. Ukoliko aplikaciju Balkan Myusic koristite preko mts mobilne mreže, internet saobraćaj vam se ne naplaćuje. Korišćenje aplikacije moguće je na teritoriji Srbije (uključujući KiM), kao i na drugim teritorijama. Internet saobraćaj u romingu se naplaćuje po važećoj tarifi.

U jednom trenutku moguće je korišćenje usluge samo na jednom uređaju. Logovanjem na aplikaciju na drugom uređaju i pokretanjem strima, automatski se isključuje korišćenje aplikacije na prethodnom uređaju (ne postoji ograničenje u broju zamena uređaja).

Kako se možete prijaviti na ovu aplikaciju?

Za uslugu Balkan Myusic možete se prijaviti: putem portala/aplikacije Moj mts, pozivom Kontakt centra 0800 100 100 ili u najbližoj mts poslovnici .

Prilikom aktivacije usluge i nakon izbora „Aktiviraj Balkan Myusic“, na portalu/aplikaciji Moj mts biće vam prikazan način naplate. Nakon aktivacije usluge, bićete preusmereni na Balkan Myusic aplikaciju u Google Play/App internet prodavnici da biste je instalirali. Ukoliko uslugu aktivirate putem Kontakt centra, operater će vas usmeriti na odgovarajuću internet prodavnicu za instalaciju aplikacije i predočiti vam način logovanja na Balkan Myusic aplikaciju.

Nakon instalacije aplikacije izaberite prvo „Registrujte se“ i kreirajte Balkan Myusic nalog unosom dodatnih podataka (imejl i lozinka) kojim ćete se prijavljivati na aplikaciju u toku korišćenja. Nakon toga, izaberite operatora mts i unesite svoje ime i lozinku sa Moj mts naloga kako biste se prijavili za korišćenje usluge.

Pretplata na Balkan Myusic uslugu i ponuda paketa

U ponudi Balkan Myusic usluge je jedan paket čije je trajanje mesec dana.

Nakon prve aktivacije, prvih mesec dana korišćenje usluge je besplatno. Cena mesečne naknade za Balkan Myusic, nakon isteka promotivnog perioda, iznosi 399 dinara (sa PDV-om). U mesecu aktivacije, kao i u mesecu isteka besplatnog perioda, usluga se naplaćuje proporcionalno broju dana korišćenja.

Pretplata na paket automatski se obnavlja dok ga sami ne otkažete. U mesecu deaktivacije naplaćuje se pun iznos i paket važi do kraja meseca. Ukoliko u toku promotivnog perioda deaktivirate uslugu, pa je naknadno ponovo aktivirate, besplatan period korišćenja usluge vam neće biti na raspolaganju.

Usluga Balkan Myusic se naplaćuje preko zbirnog računa koji sami odaberete na portalu Moj mts prilikom aktivacije usluge.

Pravo na besplatni paket Balkan Myusic

Pravo na mesec dana besplatnog paketa Balkan Myusic imaju svi mts korisnici. Mesec besplatnog korišćenja računa se od datuma prve aktivacije.

Prestanak korišćenja Balkan Myusic paketa

Uslugu možete da otkažete putem portala/aplikacije Moj mts, pozivom Kontakt centra na broj 0800 100 100 ili dolaskom u poslovnicu. U mesecu deaktivacije usluga će vam biti dostupna do kraja kalendarskog meseca i naplaćuje se u punom iznosu za taj mesec.

Prijava smetnje

Smetnje možete prijaviti na jedan od sledećih načina:

• Pozivom na broj 0800 100 100

• Prijavom na čet kanalu

• Dolaskom na prodajno mesto Telekoma Srbija

• Putem društvenih mreža

• Prijavom na e-mail: info@telekom.rs ili mtsinfo@telekom.rs

Mesto za vaša pitanja

Pitajte nas

Pošaljite nam e-poštu na Korisničku podršku

Kontakt centar

Pozovite 0800 100 100. Tu smo za vas 24 časa dnevno!

Društvene mreže

Uvek smo vam dostupni na Fejsbuku, JutjubuInstagramu i Tviteru.

Poslovnice

Posetite naša prodajna mesta i saznajte sve što vas interesuje.