Novo! Prva sportska društvena mreža

Prateći inovacije u svetu Telekom Srbija je, kao nov vid povezivanja sporta i tehnologije, razvio besplatnu sportsku društvenu mrežu Teren za smart telefone za dva najviše zastupljena operativna sistema u svetu - Android i iOS.

Teren je prva sportska društvena mreža putem koje svi ljubitelji i poznavaoci sporta mogu međusobno da se takmiče, navijaju za omiljeni tim i komentarišu najnovija sportska dešavanja. Odgovarajući na pitanja postavljena u realnom vremenu odigravanja utakmice, takmičari na Terenu osvajaju poene, uživo prate utakmicu putem live bloga i prvi dobijaju informacije o rezultatima.

Ova društvena mreža vam omogućava da sa prijateljima podelite rezultate utakmica, tvitove, fotografije, mišljenja, pobede i ljubav prema svom omiljenom klubu ili sportisti.

Teren prati desetine različitih liga i sportova iz Srbije i celog sveta: Ligu šampiona, Ligu Evrope, Premijer ligu, Seriju A, Jelen superligu, ABA ligu, Evroligu, Roland Garros, Wimbledon, Svetsko prvenstvo u fudbalu i košarci.

Aplikaciju za vaš smart telefon možete preuzeti sa portala Teren, ili direktno sa Google Play, odnosno sa Apple iTunes.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.