Osnovne vrednosti

Korisnici
Sve naše aktivnosti počinju i završavaju se sa korisnikom. Zadovoljni korisnici su naša najveća vrednost. Naprednim tehnologijama i digitalnim uslugama koje razvijamo i pružamo nastojimo da kreiramo potrebe i nadmašimo njihova očekivanja, stvarajući izvanredno korisničko iskustvo.

Tim
Agilni timovi su ključ uspeha u digitalnom dobu. Stvaramo sinergiju znanja, veština i iskustva, otvoreni smo za drugačija mišljenja i poštujemo različitosti. Vodimo se zajedničkim ciljevima i delimo iste vrednosti u svemu što radimo. Proslavljamo uspehe i negujemo kulturu zajedništva.

Odgovornost
Preuzimamo odgovornost za rezultate svog rada. Način na koji pristupamo poslu odražava našu spremnost da ispoljimo inicijativu, pružimo više od očekivanog i doprinosimo uspehu tima i kompanije u kojoj radimo. Svojim delima gradimo poverenje i stvaramo vrednost za naše korisnike, partnere, akcionare i društvo u celini.

Promene
Menjamo sebe i svoje poslovno okruženje. Prepoznajemo prilike i šanse za unapređenje i digitalizaciju poslovanja. Hrabro istražujemo nove mogućnosti, nova tržišta. Kreativnim i inovativnim rešenjima osiguravamo održivi rast i razvoj. Podstičemo inicijativu i konstantno usvajamo nova znanja i veštine za digitalno doba.

Rezultat
Usmereni smo na rezultat i zajednički ga ostvarujemo. Radimo prave stvari na pravi način i težimo izvrsnosti u svemu što radimo. Ne plašimo se da pogrešimo, već da ne pokušamo. Posvećeni smo i istrajni u realizaciji ciljeva čime ostajemo prvi izbor korisnika.

Kodeks korporativnog ponašanja
Poruka ovog kodeksa je da poštujemo sebe i druge i da svojim delima doprinesemo ispunjenju osnovnog postulata naše kompanije – zadovoljan korisnik.