MTEL otpočeo da pruža usluge u Severnoj Makedoniji

Novi telekomunikacioni operator u Severnoj Makedoniji - MTEL, član Telekom Srbija grupe, svečano je obeležio početak pružanja usluga u ovoj zemlji otvorivši prvu poslovnicu koja se nalazi u ulici Makedonija, u centru Skoplja. Vrata prvog prodajnog mesta MTEL-a u Severnoj Makedoniji, otvorili su tim povodom generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić i generalni direktor MTEL-a Marko Lopičić.

„Naša kompanija već pruža usluge za više od 11 miliona korisnika u regionu i Evropi. Severna Makedonija je u oblasti telekomunikacija izuzetno napredna i ulazak na ovo tržište vidimo kao izazov u koji ćemo uložiti iskustvo i znanje stečeno kroz naše poslovanje u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Tržište je konkurentno, ali i dobro uređeno, sa čime smo imali priliku da se upoznamo tokom procesa otvaranja i postavljanja temelja naše kompanije u Severnoj Makedoniji“, rekao je generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić.

Kao kompanija kojoj je zadovoljstvo korisnika najviši prioritet, Telekom Srbija grupa nastoji da u svakoj zemlji u kojoj posluje ponudi nove koncepte usmerene ka bogaćenju korisničkog iskustva i da, na taj način, doprinese daljem razvoju sektora telekomunikacija u zemlji i regionu. MTEL stoga, kao deo velike porodice Telekom Srbija grupe, nudi ekskluzivnu i jedinstvenu ponudu makedonskim građanima.

„MTEL je na početku svog rada u Severnoj Makedoniji ponudio vrhunsku satelitsku televiziju. Ljubiteljima dobrog televizijskog programa MTEL nudi najbolji izbor televizijskih kanala i ekskluzivnih sadržaja. Ponuda je pažljivo osmišljena i svrstana u tri veoma povoljna paketa koji obuhvataju više od 150 kanala. Uvereni smo će takva ponuda, koja sadrži najkvalitetniji sportski sadržaj na kanalima Arena sport, zatim vrhunski filmski i serijski program na kanalima Superstar, ponuda svih makedonskih nacionalnih televizija, Pink kanala, kao i odličan izbor dokumentarnih, muzičkih i dečijih kanala, postati omiljeni televizijski izbor građana Makedonije“, izjavio je Marko Lopičić, izvršni direktor MTEL-a.

MTEL ima velike ambicije na tržištu Severnoj Makedonije i planira da korisnicima u narednom periodu ponudi i druge telekomunikacione usluge i digitalne servise.

Telekom Srbija grupa već pruža širok spektar telekomunikacionih usluga u oblasti mobilne i fiksne telefonije, televizije i interneta za više od 11 miliona korisnika na tri regionalna tržišta - u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. MTEL Global, naša članica sa sedištem u Austriji, ima više od 100.000 korisnika, a sa svojim uslugama prisutna je širom Evrope, SAD i u Kanadi.