mts NAJBOLJA MOBILNA MREŽA U SRBIJI- potvrdio Net Check

mts MREŽA U RANGU NAJBOLJIH EVROPSKIH MOBILNIH MREŽA

Beograd, 20.09.2021. godine - Renomirana nemačka kompanija koja se bavi ispitivanjem kvaliteta mobilnih mreža, Net Check, objavila je rezultate istraživanja u Srbiji koji potvrđuju da je mts, po svim parametrima, najbolja mobilna mreža u našoj zemlji.

„Rezultat koji je mts mobilna mreža ostvarila u istraživanju Net Check-a nas je obradovao, ali moram da napomenem da nas nije iznenadio. Godinama investiramo značajna sredstva u infrastrukturu. Naši inženjeri, tehničari i monteri rade planski i posvećeno, i rezultati takvog rada su vidljivi. Ipak, najveća potvrda, a istovremeno i najveći motiv za ostvarenje ovakvih rezultata jesu naši korisnici, odnosno njihovo zadovoljstvo prilikom korišćenja naših usluga“, izjavio je izvršni direktor za tehniku Telekoma Srbija, Đorđe Marović, ističući zadovoljstvo činjenicom da je ovo još jedna potvrda da je mts najbolja mobilna mreža u Srbiji.

„Testiranje mobilnih mreža koje je sproveo Net Check na teritoriji Republike Srbije pokazalo je dostupnost mobilnih usluga izuzetnog kvaliteta širom zemlje. Sve mreže u Srbiji su po kvalitetu u rangu evropskih operatora. Mts mreža je pokazala najbolju performansu u vrlo jakoj konkurenciji i ostvarila pobedu u svim kategorijama. U cilju utvrđivanja kvaliteta mobilnih mreža u Srbiji, Net Check je sproveo opsežna merenja, od preko 200 časova u gradovima i na magistralnim putevima“, izjavio je Nikola Milošević , direktor Sektora za analizu mobilnih mreža u Net Check kompaniji.

Net Check je nemačka kompanija čija ekspertiza obuhvata ispitivanja kvaliteta mobilnih mreža širom Evrope, sa naglaskom na tržišta Austrije, Nemačke i Švajcarske. Značajno je istaći da su rezultati koje je ostvario mts, a koje možete pogledati na linku https://www.netcheck.de/en/we-ensure-quality/ u rangu sa rezultatima najboljih evropskih mreža.

Ovo je još jedna potvrda da svi mts korisnici, kako u govornom saobraćaju, tako i oni koji koriste mobilni internet, uživaju u vrhunskom korisničkom iskustvu, uporedivom sa iskustvom korisnika najboljih evropskih mobilnih operatora.